"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

18 Mart 2009 Çarşamba

"trabzonda komedi" 2.perde

blogumu takip eden sevgili fatih abim, GS-Trabzon maçından sonra yazdığım postumdan sonra "la olum gökhan ünal ve 61.dk komdisi yazılmaz mı" diye beni eleştirmişti.. birçok blog yazarı bu kounya değindiği için işin doğrusu okunmaz diye değinmemiştim.. ama ricaya kulak vererek 1-2 post karalamış ve gökhan ile trabzon seyircisi hakkında yorumlarda bulunmuştum..

bugün bu komedi oyununun 2.perdesi oynandı.. bana göre olası bi şampiyonlar ligine gidememe durumunda ersun yanal'ın işi bitmiştir.. neden mi?

Trabzonspor asbaşkanı Hacısalihoğlu 61.dakika şovundan kesinlikle vazgeçmeyeceklerini açıkladı.. taraftar dernekleri ise bu şovdan dolayı motivasyonu bozulan oyuncuyu takımda görmek istemediklerini söyledi.. uygulamanın taraftarı ateşlediği ve süper bi organizason olduğu özellikle vurgulanmış..
ersun yanal hatırlarsanız maç sonunda şovundan ve tayfunu yuhlamasından dolayı taraftarı eleştirmiş ve daha duyarlı olmaya çağırmıştı.. resmen asbaşkanın açıklamaları ersun hocaya "sus be adam" der gibiydi..
son sözüm.. futbol taraftar içindir.. taraftar ise takımı.. sen takımına çelme takarsan takımın da seni mutlu edecek futbolu sergileyemez.. kısır döngüye girersin.. takımı senin istediğn gibi değil takımının istediği şekilde destekler.. zaten bu oyunda sana düşen görevde sadece bundan ibaret..

Hiç yorum yok: