"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

21 Mart 2009 Cumartesi

barış özbek&kazım kazım ve milli takım kadrosu

biri galatasarayda her maç 90 dakika koşuyor, öteki fenerbahçe de oynamıyor bile denebilir.. barış'ın forma aşkı ve hırsı çok yetenekli olmamasına rağmen çoğu açığını kapatmasına yetiyor.. kazım ise yenetekli olmasına rağmen umursamaz ve gamsız olduğu için her maç ıslıklanıyor.. bırakın defansif yardımı ofansif anlamda hiçbirşey yapmıyor.. ama fatih terim barışı "lütfen!" diye yalvarmasına rağmen alman ümit milli takımına hediye etti.. 1 mg türklük barındırmayan calin'i ise milli takıma larak hem türkiye'ye hem de onu takımından kovmaya çalışan fenerbahceye saygısızlık etti..

ha bir de bu kadroda herhalde hakan balta stoper oynar.. aman kaş oynamasın da.. yerden iyi oynayan ispanya ya karşı çabuk toraman'ın olmayışını kimse gibi ben de anlamadım.. ispanya maçları adam deneme maçları değil hocam.. sedatı oynatmayacağını sen de çok iyi biliyorsun.. papazlardan kurtulma aşamasında olan takıma geri dönen ibrahim üzülmez şimdiden mideme kramp girmesine sebep oldu.. hocam ne ibosu yaaaa... denizliden çağları alsaydın bari.. adam canavar gibi oynuyo... ya da volkan yaman hamburg maçlarında hiç de fena değildi..

amaç ben bilirim havasında milleti sinir etmekse kadroya mehmet güven'i de alabilirdin.. bu da benden ufak bi katkı olsun..

1 yorum:

ti esti to dedi ki...

yazının her yanına imzamı basarım. terim acayip bir adam. gazla nasıl top oynanır onun derdinde galiba