"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

11 Mart 2009 Çarşamba

Torres'e Raul olma fırsatı verin

raul'a hepimizin saygısı sonsuz.. efendiliğine, kaptanlığına ve 7 numaralı formasına.. yıllar önce inter'in onu sabırsızca beklediği zamanlarda yedek beklese bile terketmedi yuvasını.. ispanya milli takımına alhzeimer dede tarafından alınmadı (bence unutuldu), gıkı çıkmadı.. iyi aile babası.. eleştirirken bile insanlar onu kırmak istemez.. işte böyle bir sevgi vardı ona karşı.. kendi eseriydi tabii herşey..
gelelim torres'e.. bence o da saygıyı hakediyor fazlasıyla.. eğer madrid'in real tarafında olsaydı istatistikleri bence raul'u çoktan geçerdi.. ama az değil o da atletico madrid formasıyla 23 yaşına kadar 84 gol attı.. liverpool da da 50 ye yakın maçta 30 gol barajını geçti.. o da terketmek istemezdi atletico formasını, kaptanı olduğu formayı ama artık şampiyonluklar yaşamak istiyordu anlaşılan.. günlerdir aceto dahil herkes kendisini raul'la kıyasladı .. ingiliz ve ispanyol medyası dahil.. bu onu çok hırslandırmış belli.. dün modern forvetin ne yapması gerektiğini hepimize satır satır heceleyerek öğretti.. koştu.. bastı.. hava topu aldı.. alan boşalttı.. golünü attı.. kamuoyu izin versin 3-5 yıl daha bu çocuğa.. en ufak form düşüklüğünde yerin dibine sokmasın.. daha 25 yaşında.. 5 gün sonra yaşgünü.. yeni yaşına çok mutlu girecek olsa gerek.. gerrard ayarında adamlarla liverpool forması süslendiğinde torres'te istatistikleri alt üst edecektir kupa sayısı açısından.. bundan hiç şüphem yok.. benayoun'larla bir yere kadar gidebilirsin..

unutulmamalıdır ki raul'un olmadığı milli takımı şampiyon yapan golü o atmıştı..

Hiç yorum yok: