"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

20 Mart 2009 Cuma

fenerbah(ch)e.org a bi çift sözüm var

arda maçtan sonra"bırakın bu işleri.. kadıköye gidicez diye neredeyse birileri kalpten gidecekti" dedi.. işte o kalp hastaları maç biter bitmez resmi siteden final bileti dağıtmaya başladılar.. dürüst olmak gerekirse fener elensin hatta 5 yesin çok istedim geçen sene.. ama ben taraftarımistediğimi tutar istediğimi tutmam.. aynı şekilde fenerliler de bu şekilde davranabilirler.. ezeli rekabette bunlar vardır.. ama bu tutum içine resmi kulüp girmişse bunun adı takılmak sataşmak değil terbiyesizlik olur..

bundan sonra yazacaklarıma da türkçe devam edicem.. kusura bakmasınlar.. samet bi zahmet çeviriversin.. azizinho geçen sene"tekrar edilmeyen başarı tesadüftür" diyerek avrupa kupalarımıza laf atmıştı.. ama mübarek bilmiyor ki süper kupa real madrid'in elinden alınarak UEFA'nın sağlaması çok değil 3 ay içinde yapılmıştı.. ama geçen seneki ballı çeyrek finallerinin tesadüf olduğunu bu sene aldıkları 2 puanla kanıtladır..

galatasaray ne yaptı bu süre zarfında.. geçen sene ciddi anlamda vasat kadrosuyla şampiyon oldu.. yine bu kadroyla öle yada böle gruptan çıkmayı başardı.. şans yanımızdaydı o ayrı.. ama sonuçla ilgilenen galatasaray camiası değil.. bu açıklamalar zaten sırf bu yüzden.. bu sene de onca eksiğe rağmen çeyrek final kapısından dönüldü.. saolsun takım mart ayının sonuna kadar bizlere avrupa heyecanı yaşattı.. adnan polat döneminden beri avrupa da ki çıkışımız inşallah gelecek sene şampiyonlar ligiyle taçlandırılıcak..

son söz.. samet bunu iyi çevir.. brezilya F takımından anlamayanlar olabilir.. biz uefa dedikçe 6-0 dediler.. ulen biz 2 sene sonra kupa finalinde size 5 attıkça 6-0 dediler.. 4 sene üst üste şampiyonluk dedikçe 6-0 dediler.. iyi ki yenmişniz.. yoksa ortada gerçekten ezeli rekabet falan kalmayacakmIŞ..

UNUTMA FENERLİ.. BÜYÜK TAKIMLAR BAŞARILARI İLE, KÜÇÜK TAKIMLAR İSE BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI ALDIKLARI SONUÇLARLA ÖVÜNÜRMÜŞ

İŞTE CİM-BOM FENER REKABETİNİN ÖZÜ..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de zamanında Kadıköy'de açılmış bir pankartla devam edeyim o halde;

''Büyük takımların iradeleri küçüklerin ise ümitleri vardır...''