"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

19 Mart 2009 Perşembe

gözden kaçan finale çıkma mücadelesi

varımız yokumuz futbol olduğu için futbol dışı yazılarımızda genelde sinemayla ilgili bişeyler karalıyoruz.. galatasaray bayan basketbol takımı öyle kritik bir maça çıkıyor ki bahsetmeden geçmez gönül verdiğimiz renklere saygısızlık olur..

evet bugün Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, FIBA Eurocup yarı final rövanşında bugün Rusya temsilcisi Dynamo Kursk’u konuk ediyor. Avrupa'da kupa hedefleyen kızlarımız, deplasmanda 61-47 kaybettikleri ilk karşılaşmanın rövanşını en az 15 sayı farkla kazanmaları halinde finale yükselerek tarihi bir başarıya imza atacaklar..

bugün sarı-kırmızının bize 2 büyük mutluluk yaşatmasını diliyoruz.. ahyan şahenkte bedava olan mücadeleden ali sami yene 3 otobüs kaldırılarak 2 maçta da destek vermek isteyen taraftarlarımıza hizmet verecek olan kulübümüzü bu örnek davranışından dolayı kutluyoruz..

geçen sene erkek basketbol takımımızın yarı finalinden sonra futbol ve bayanlarla gelen başarılar ballı kaymak tadında oldu..

Hiç yorum yok: