"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

24 Mart 2009 Salı

Maras Dondurmasi

K.Maras dondurmasinin ününü dünyada duymayan yok. O mükemmel hafif lezzeti, kivami, off off..Isvicre’nin ünlü Movenpick dondurmasi dibimde olmasina ragmen, iddaa ediyorum , Maras dondurmamizin eline su dökemez..Gurbette de olunca ayri bir canim istedi simdi..

Nitekim Movenpick dondurmasini Zurih’ten Basel’e götürmeye kalksaniz, elinizde yolculuk sonunda sekerli bir süt olur. Ama Maras dondurmamiz öyle mi? Kac 1000 km yol kat etse de ilk kivamindan hic bir sey kaybetmez..

Dondurmasiyle ünlü bu kentimizin futbol takimi K.Marasspor ise bu kivami ancak Ankara’ya kadar tasiyabiliyor. Evinde oynadigi maclarin buyuk cogunlugunda rakiplerinin korkulu ruyasi olan K.Marasspor , deplasman basarilarini sadece Ankara takimlari karsisinda almis.

Bakalim K,Marasspor , Maras dondurmasini Izmir’e kadar eritmeden getirebilecek mi? ya da Goztepe’miz dondurmayi Izmir sicaginda eritecek mi?

Hiç yorum yok: