"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

29 Mart 2009 Pazar

İspanya:1 Türkiye:0.. şut çekmeden kazanmak..


şut çekmeden kazanmak ispanya futbol tarihinde pek sık rastlanan durumlardan değildir sanırım.. ilk 30 dakika bizim, ikinci 30 dakika orta olan ama son 30 dakika taktiksel yanlışlarımızdan dolayı ispanya hakimiyeti mevcuttu.. erken 0-0 a yatışımızın faturasını ödedik.. madem ortasaha sokma düşüncemiz vardı çıkan kesinlikle nihat olmalıydı ama hoca nedense semih i tercih etti.. artık milli takımın ibrahim üzülmez, emre ve nihat takıntısından kurtulması lazım.. ibo nun yerine balta, emre nin yerine ayhan, nihatın yerine de tekke oynasaydı eğer biz bu ispanyayı orada yenerdik.. yine de umduğumuzdan daha iyi bi skor bu.. nihatın bütün duran topları harcaması ve ibonun ramos karşısında çaresizliği herkes gibi beni d deli etti.. ya allah aşkına albiol, pique,capdevilla,senna ve cazorla denen adamın sizden ne farkı var.. çarşamba umarım bu gerçeği görerek maça çıkar ve bu ispanyayı puansız yollarsınız..

2 yorum:

Confeng dedi ki...

Tekke tercihi biraz anlamsız olurdu Nihat ne olursa olsun takımın başında 11'de olmalı. Her an patlamaya hazır bir oyuncu zira. Ama Hakan sola kaysaydı Ayhan'da 11'de başlasaydı dediğin gibi daha farklı bir netice olabilirdi ortada.

sekobarbital dedi ki...

kusura bakmasın nihat.. bu formu ve bu futbol davranışı ile benim hayalimde ancak yedek oturur.. ama işte naparsın hayal.. ben 8 aydır herhangi bi patlama görmedim kendisinden..