"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

16 Mart 2009 Pazartesi

sivas ile trabzon el ele..

bu yorumda bulunmak için kahin olmaya gerek yok.. sivas oynadığı futbolun hakkını daha alamadı.. ortada alınacak bi hak yok çünkü oyun falan oynamıyorlar.. ankaragücüne de uyduruk 2 gol atıp şampiyonluğa oynuyoruz modunda dolaşacaklar anlaşılan 1-2 hafta daha.. trabzon koyulabilecek hedefler açısından aslında daha fazla potansiyele sahip.. kadro-iklim-imkan ları ile sivasın önündeler.. ama onlarında önlerindeki en büyük engel ne yaptığını bilmeyen taraftarları.. sen galatasarayı kendi sahasına hapset, tek kale oyna 61.dakika saçmalığı ile sahayı balona boğ.. bırak takımın konsantrasyonunu bozmayı, adamlar balon peşinde koşmaktan yoruldu.. bi de iki takımın taraftarının en nefret ettiğim huyları 1.dakikada dahi olsa aleyhe doğru ya da yanlış çalınan bi faul de "i..e federasyon o.ç. fderasyon diye bağırmaları" .. bu mentalite yüzünden aralarında oynadıkları her maç patlamaya hazır bomba bab-ındadır.. (örn:geçen seneki trabzon-sivas maçı)

olmaz sivas.. olmaz trabzon.. ne yazık ki bu sene de olmayacak.. önce olacaksınız.. belki ondan sonra.. büyük takım olmaya hazır değilsiniz..

bu arada biraz önce düşündüm de alttaki postumda gökhan yerine gözleriniz kapalı mehmet yıldızı da koyabilirsiniz..

Hiç yorum yok: