"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

23 Şubat 2009 Pazartesi

rafa'dan türk-i laflar

klişe laflardan biridir.. eğer hafta arası önemli bir maç var ise bu maçın önemine 1 haftadan önce değinilir ama önünüzde öncelikle bir de lig maçı vardır. bir sonraki maç hakkında futbolculara konuşmak yasaklanılır falan filan.. bunu özellikle büyük takımlar yapar.. tabiki şampiyonlar liginden,uefa veya derbiden başka bişey düşünmüyolardır aslında.. neyse rafa benitez de buna benzer bi açıklama yapmış.. ligde şampiyon olabilmeleri için manchester'ı old trafford'ta yenmeleri gerektiğini belirtmiş.. sanmayın ki maç hemen bu hafta arası diye.. maç martın 14'ünde.. sonra da klişe bi şekilde eklemiş.. "ama öncelikle middlesborough ve sunderlandı yenmemiz gerekir şimdiden bu maçı düşünmek hata olur "diye.. ama aslında kafasındaki tek şey manchester maçıdır..
leblebi gördüğü maçları kaybederse manchester maçının da öneminin kalmayacağını bilmiyor olsa gerek.. bi araya serpiştirilmiş şampiyonlar ligi maçlarını..

Hiç yorum yok: