"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

25 Şubat 2009 Çarşamba

GÖztepe Yalı Dernegi'nden Van'a Anlamlı Yardım



Göztepe Yalı Derneği üyeleri, Van'ın merkeze bağlı Tabanlı köyünde görev yapan ve dernek üyesi olan öğretmen arkadaşları Kerem Sürekler ve öğrencilerini unutmadı. Kendi aralarında bir yardım kampanyası düzenleyen Yalı Derneği üyeleri, Kerem Sürekler'in öğretmenliğini yaptığı sınıf öğrencilerine kıyafet ve kırtasiye malzemeleri gönderdi. Vanlı öğrencilere 35'er adet mont, pantolon, bere, kazak ve ayakkabının yanı sıra kırtasiye ve temizlik malzemesi de gönderen Yalı Derneği üyeleri, arkadaşları Kerem Sürekler'e de hoş bir sürpriz yapmış oldu.

Daha önce de Konak Emir Sultan İlköğretim Okulu'na kırtasiye ve kitap yardımı yaptıklarını belirten Göztepe Yalı Derneği Basın Sözcüsü Çağhan Gündem, "Dernek olarak her şeyin başının eğitim olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Bu bağlamda Van'da görev yapan dernek üyesi arkadaşımız Kerem Sürekler'in öğrencilerinin bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamak istedik. Kısa süre içinde 4 koli giyim ve kırtasiye yardımını toplayarak Van'a gönderdik. Öğrencilerin mutluluğunu arkadaşımız Kerem Sürekler'in bize gönderidiği fotoğraflardan gördük. Bundan büyük mutluluk olmaz" diye konuştu. Arkadaşlarının anlamlı sürprizinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Kerem Sürekler de, Göztepe taraftarı olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

(www.goztepelist.org ' dan alintidir)

Hiç yorum yok: