"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

22 Şubat 2009 Pazar

Gençlerbirliği:1 Fenerbahçe:0

yok..aslında fenerbahce adına olumsuzluklardan başka söylenebilecek pek de bişey yok.. hangi birinden bahsedeceğim ki.. Aragonesin kötü giden oyun akışını değiştirememesinden mi,oyunu okuyamamasından mı,bunu sadece izlemesinden mi, uğur'un oyundan çıkarken gösterdiği tepkiden mi, su an takımda adam geçebilen tek oyuncu olan gökhan emreciksin'in oyuna geç girmesinden mi, golden sonra fenerbahcenin gol atmak adına hiçbir çaba sarfetmemesinden mi..
uzun süre sonra fenerbahçenin şampiyon olacağına inancım kalmadı.. hep söyleniyor ya fenerbahçenin kadrosu iyi ligi kupayı süpürür, ben buna inanmıyorum, takımın ortalama yaşı yükseldi,mücadele eden oyuncu sayısı az,birebir adam geçebilen oyuncu kalmadı..bu aralar moda REVİZYON kelimesi .galiba fenere de lazım. uğur boral'ın ileri geri koşmaktan yakındığı lig tv kameralarına takıldı dün akşam..koşacaksın tabi futbolda koşmadan, mücadele etmeden kazanmak mümkün mü.yıldırım demirören'in aydın karabulut için sölediği gibi sen messi misin uğur boral..guiza,kazım,maldonado,josico,can arat,yasin revizyon listesinde olmalılar..

neyse umarım bugün sivas kazanır da sampiyonluğa bir adım daha yaklaşır...

Hakemler: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, Volkan Narinç
Gençlerbirliği: Isailoviç, Hakan , Koray, İlhan, Momha, Burhan, Cem Can, Jedinak, Soner (Dk. 90 Kemal), Mustafa (Dk. 80 Kahe), Djite(Dk. 80 Bilal)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Deivid (Dk. 53 Gökhan Emreciksin), Deniz (Dk. 57 Kazım), Emre, Uğur (Dk. 53 Vederson), Alex, Semih
Gol: Dk. 14 Jedinak (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Dk. 42 Lugano, Dk. 65 Roberto Carlos, Dk. 75 Kazım (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok: