"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

24 Şubat 2009 Salı

biri beni uyandırsın

"""" abim demirakis ile konuştuk ve şu sonuca vardık.. buradan yetkililere sesleniyoruz.. 20 trilyona yaklaşan süper loto şayet bize çıkarsa göz göz'ü almaya karar verdik.. yanlış hatırlamıyorsam altınbaş grubu 1 tirlyon civarı bi para vermişti biz onlara açık çek veriyoruz.. ikinci olarak göz göz' ü alırsak hacettepe'ye talibiz.. hacettepe'nin ismini göztepe olarak değiştiricez ve bir sene içinde süper lige dönmüş olucaz""""

allahım ne güzel bi rüyaydı böle... neden uyandırdın beni... türk futbolu adına tek dileğim 3.ligde 5-10 bin kişiye oynayan göztepemin süper lige çıkması... çıksın da dünya derbi görsün... tabi ezeli rakibimiz kaf-kaf'a da burdan bir selam atmadan geçmek olmaz.. onları da istiyoruz süper lig'de..

2 yorum:

demirakis dedi ki...

Tabi simdi, teker teker cikmak daha iyi diyenler olacaktir .. Onlara sorarim, Goztepe'miz neden dusmus buralara kadar..Endustriyel futbolun kurbani olduysak, endustriyel futbolla dusmeden onceki duruma donmek de adil olsa gerek..
Altinbas , Hacettepe'yi almak istedi ama FIFA'dan baska sehir takimlarinin birlesmelerine engel koymasiyla bu plan suya dustu..Simdi 3 sene boyunca yukari cikarken , biz duserken bizimle alay eden takimlarin hesabini gore gore super lige gelecegiz :).

Loto bize cikmasa bile, Altinbas grubunun amator subelere yaptigi yanlisi saymazsak , Goztepe icin bir Loto oldugunu da unutmamak gerekir.

DejenereDraje dedi ki...

ya şimdi direk süper ligde olmak güzel olurdu ama, şu an çıkarken teker teker uğrayıp hesap alacağımız takımların hepsi bizden hesabı kesmediniz diye ağızlarını açıp gözleri yumacaklardı. sıırf bu hesap işi kapanmadı diye dillerinde göya alay konusu olacaktı. bu şekilde en azından kimsenin ağzı açılmayacak biz süper ligde ilk maç atatürke 80 bin kişi ile çıkarken.

o günler geliyor 3-4 yıl çok kısa bir süre.