"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

25 Şubat 2009 Çarşamba

büyük kaptanın transfer listesi

teknik direktörlüğe ara verdiği dönemde bizim kaptan boş durmamış.. gitmiş birçok maç izlemiş.. bu durum akıllara "bülent hazır ol! her an takımın başına seni geri getirebiliriz" anlamı taşıyor mu bilemiyorum.. altaya imza atmak isteyen adam gidip'te cisse'yi izlemez herhalde.. neyse yazdığım gibi cisse'yi listenin başına koymuş korkmaz.. baros-cisse ikilisini hayal bile edemiyorum.. 2 koşan,basan ve yırtıcı forvet.. sancılı bölge sağ bek için fulham'dan ganalı paintsil'i istemiş.. paintsil'in kariyerini inceleyecek olursak defansif yönünün kuvvetli ama ofansif yönünün zayıf olduğunu görebiliriz.. west ham ve fulham kariyerleri dışında elle tutulur bi veri yok.. 1981 doğumlu.. 45 kez milli olmuş.. sezon başında neredeyse eskişehirspor a imza atacağı unutulmamalı..

zenit'e gidicem diye bağıran meira'nın yerine steau bükreş'ten "zorro" Sorin Ghionea yı isteyecekmiş.. bence servet-emre güngör ikilisinin arkasında iyi bir yedek olur.. tek artısı ürkütücü cüssesi.. steau'nu 5 şampiyonlar ligi maçının 4'ünde ilk 11 oynamış..
artık ne güven veren ne top tutabilen bonservisi problemli de sanchis'in yerine de le mans tan Yohann Pele listedeymiş.. tottenham ve portsmouth sene başında teklif götürmişler ama neden alamamışlar bilemiyorum.. kariyerinde le mans dışında takımda oynamamış.. atletik..




Hiç yorum yok: