"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

23 Şubat 2009 Pazartesi

4-2-3-1

sprinter bir forvetiniz var.. adam da eksiltebiliyor.. son vuruşları da fena değil.. üç tane kendini kanıtlamış futbolu özellikle ofansif bölümü zekasıyla oynayan adamınız var.. 2 tane defansiz ortasaha dendiğinde kimsenin "ben istemem" diyemeyeceği oyuncunuz da var.. tamam sol bekiniz sakat olabilir ama yerine alparsan adında lizarazu tadında bir adam var.. 4 tane üst düzey stoperin var.. VAR da VAR... E o zaman neden 3-5-2 deniyorsun.. ben bu olaya takmış vaziyetteyim.. oltu peynirinden omlet olmaz.. olursa da tadı kötü olur.. elindeki kaşarın değerini bil.. ligde önüne gelene 4-5 attığın taktiği neden bozuyosun.. defansın boyunun kısalmasının ne önemi var skibbe.. kocaelinin orta-kafa-gol atmışlığı yok..

sabri ile ümit karan kadro dışı bırakılıp bütün oyunculara 100 bin tl para cezası verilecekmiş.. lincoln uyarılacakmış falan.. puan farkı 8 e çıktı.. bu saatten sonra şampiyonluk zor gibi.. siz ne yapıp edip feneri şampiyon yapacaksınız anladığım kadarıyla.. oyuncuların galatasaray ruhuyla ilgili şüphelerim yok ama skibbe'nin bahis oynadığıyla ilgili deli-mamyak bir saplantıya sahibim.. yoksa göz göre göre bu hatalar yapılmaz..

Hiç yorum yok: