"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

4 Ocak 2011 Salı

Miller Kavşağı ve Adnan Sezgin Reagan

Bugün Coen kardeşlerden tekrar "Miller's Crossing" i izledim. Bir de Taç Çizgisi blogu da Fenerbahçeli olmasına rağmen renk vermeyen Necati Ateş (ki gerçekten lise yıllarında sağlam Fenerbahçeliliği ile bilinirdi) ten bahsedince ben de bir kaç ampul yandı. Acaba renk vermeyen kişilerden biri de Adnan Sezgin mi??

Filmin hikayesi şöyle : Şehrin kontrolünü elinde bulunduran Leo'nun sağ kolu Tom Reagan Leo'yu bile yaptığına inandırarak en büyük tehdit İtalyan mafyasına yanaşır onlardan biri olur, onları birbirine düşürür, birbirine öldürtür ve daha sonra Leo'nun yanına geri döner.

Şimdi Adnan Sezgin denen adam tamam zamanında Galatasaray'da görev almışlığı vardır ama İstanbulspor Başkanlığı da yapmıştır. Profesyonelliği ile de övünür. Gençlik yıllarında napardı çok bilmiyorum ama Galatasaray'ı birbirine düşürmeye çalışan, takımı birbirine kırdıran Aziz'in Tom Reagan'ı olmasın. Yoksa bu saçmalıkları daha ne açıklayabilir??

3 yorum:

Schumy dedi ki...

Sen lise yıllarını nereden biliyorsun Necati'nin :)

Narlıdereli misin yoksa sen de ? :)

Schumy dedi ki...

Ayrıca Miller Kavşağı ve Adnan Sezgin yavşağı diye beklerdim bu yazının başlığını :D

sekobarbital dedi ki...

başlık aslında o , bir tek sen görmüşsün. :))

göztepeliyim, nectai nin sınıf arkadaşı olan arkadaşım var