"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

23 Ocak 2011 Pazar

Aslan Kafalı Kartal: Griffin

Griffin Yunan mitolojisinde aslan kafalı kartal gövdeli anlamına geelir. Blake de aynı Aslan gibi güçlü, kartal gibi atletik. Çaylak sezonunda yaptıkları ileride yapacaklarının teminatı sanırım. Geçen sezon stress kırığı sebebi ile hiç oynayamamıştı draftın 1 numarası. Bu sezon ise esiyor. Keşke takımı da ona biraz ayak uydurabilse. Nba hiç olmadığı kadar süperstarlara gebe.

Kevin Durant, Derick Rose, Blake Griffin, Kevin Love sadece aklıma gelen 23 yaş altı adamlar.

Griffin in dünkü performansı 30 sayı 18 ribaunt
Duran ın dünkü performansı 30 sayı 12 ribaunt
Rose un dünkü performansı 24 sayı 8 asist

Bu arada Nba performansını buradan eleştirdiğimiz Semih Erden Shaq'ın sakatlığını çok iyi değerlendirmiş durumda. Aldığı süre 20 dakikanın üzerine çıktı ve double-double a yakın performans sergilemeye başladı. Buradan selam olsun kendisine.

1 yorum:

elalemneder dedi ki...

spor blogunu takip eden kızın spor bloguna yaptığı sporsuz yorum: aklıma ister istemez family guy geldi. bu soyadı seçerken Seth MacFarlane bi gönderme amaçlamış mı acaba diye merak ettim. ee, bu kadardı.