"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

13 Ocak 2011 Perşembe

Kollanan Malatya


Aykut Kocaman maç sonrasında açıklama yapmamış. Son 20 yıldır kendisinden daha başarısız bir teknik adam geldi mi Fenerbahçe'ye hatırlamıyorum. Aldırmış olduğu kontraatak oyuncuları dahil oynattığı oyun sanırım hiçbir Fenerbahçeliyi mutlu etmiyor. Sadece efendi? olması ve eski bir golcü, en önemlisi Türk olması bu kadar katlanılası kılıyor kendisini. Daum'un yerine çöreklenmesi bile başlı başına etik dışı bi durum. Daha önce çalıştırdığı takımların hemen hemen hepsi (İstanbulspor, Ankaraspor ve Malatyaspor) yerlerde sürünürken (bunda ne kadar katkısı var kabul ediyorum büyük soru işareti), Hagi'nin belki de haklı sebeplerden dolayı eleştirilen teknik direktörlüğü kadar eleştirilmemesi garibime gidiyor. Ama eski takımı Malatyaspor sanırım bu galibiyetle yeni bir sayfa açacak. Geçen Rıdvan Ntvspor'da Fenerbahçe'nin yedeklerinden bile iyi bi takım çıkar diyordu ama sanırım 3.lig ayarında.

Bu arada ben Aykut Kocaman olayım ve demecimi vereyim " Ligde Trabzonspor kollanıyor, kupada Malatyaspor. Buradan hakemlere sesleniyorum. Kendinize gelin, adam gibi maç yönetin"

Hiç yorum yok: