"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

6 Ocak 2011 Perşembe

Biri Gider Biri Gelir



Uzun süre uzak kaldığı sahalara Getafe maçıyla dönüş yapan Kaka, bir daha futbol oynayamama korkusunu hep yaşadığını, bunun da kendisini çok etkilediğini söylemiş. Zaten oyundaki korkusuyla belli etti kendisi bunu. Çok zor bir durum. Benzer hisleri Bucaspor maçında Uğur Boral'da da gördüm. Gerçi Uğur'un olayı sakatken şarteli kapatmasına bağlı olarak zihinsel dibe vuruş yaşamasıydı.. Neyse.

Bu sırada da Higauin'den haber gelmiş. Belinde disk kayması olduğu için ameliyat olacakmış. En az 4 ay daha oynayamaması demekmiş bu. Açıkça benim fikrim, Villa'dan sonra La liga'da oynayan en iyi santrafor Higuain (isminin okunuşu da benim için problem bu arada. Konsensus yok halen.). Hatta çektiği şut başına düşen gol ortalaması en yüksek oyuncuydu zannedersem geçen yıl.

Mourinho'nun Mesut'u Kaka'nın yerine düşünmüş olduğunu varsayarak ve bir de santrafor eksikliğini düşünürsek, Kaka'nın geri dönüşüyle ilginç forma muhabbetleri döner başkentte. Di Maria, Mesut, Kaka, Ronaldo?

2 yorum:

kısa-üstü dedi ki...

benzemayı hizaya getirir mourinho bi şekilde.forvet lazım olmaz

ugur dedi ki...

mourinho çok istemiş bir forvet ama umutsuzum diyor, almayacaklarmış yani.