"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

4 Ocak 2011 Salı

Goal.com PAZAR LİGİ

Geçtiğimiz günlerde Goal.com'un iletişim sponsorluğunu üstlendiği PAZAR LİGİ (www.pazarligi.com)' nde 1. ve 2. liglerde yarı final heyecanı yaşanıyor. 50 takım ve 500'ün üzerinde sporcunun futbol aşkıyla centilmence mücadele ettiği turnuva Göztepe Hilal Tesisleri'nde oynanıyor, tesis her hafta sonu birbirinden renkli maçlara sahiplik ediyor.

Bizim takım Papazlar FC ligde son dakika golü ile yenildiği, ligi lider bitiren Bahadır FC ile yarı final mücadelesine çıkacak. Galip gelenin 1.lige çıkmayı garantileyeceği maç sanırım tahmin edilenden daha büyük bir çekişmeye sahne olacak. Oynanan oyundan ziyade alınacak galibiyetin, golün daha anlam kazandığı bir maçtan bahsediyoruz. Çünkü oynadığımız oyun, son 10 haftada 9 galibiyet almamıza rağmen ne yazık ki bizi mutlu etmiyor. Çünkü kişisel anlamda ele aldığımızda 1.ligin üst sıralarını zorlayabilecek bir takıma sahibiz. Potansiyelimizin farkındayız. Her toplama takım gibi biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım.

Pazarligi VII.Sezon 1.Lig Yarı Final eşleşmeleri

White Devils - Yedidoğan
Takım Taklavat - Voltron

Pazarligi VII.Sezon 2.Lig Yarı-Final eşleşmeleriyse şöyle şekillendi:

Atletico Cemalbey - Atletico Fanilo
Papazlar - FC Bahadır


Bu arada ilgilenenlere duyurulur 8.Sezon kayıtlaı başladı.

Hiç yorum yok: