"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

8 Ocak 2011 Cumartesi

Lafla Peynir Gemisi Yürümez


Futbol takımının ikinci yarı performansı konusunda ise Aziz Yıldırım, ''Şu an Türkiye liginin en kaliteli futbolcuları bizde. Puan cetveli arzu etmediğimiz bir noktada. Ama ikinci devre iyi çalışarak, bu açığı kapatabiliriz. Bunun için ilk maçlarda göstereceğimiz performans çok önemli. Ben takımıma güveniyorum. Lig sonunda hakem hataları sonucu etkilemezse şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok'' yorumunu yaptı.

Lig tarihi sanırım böyle antipatik bir adama daha rastlamayacak. Trabzonspor ve Bursaspor'u tebrik edebiliyor olmak sanırım bu adam için gereğinden fazla erdemli bir davranış. Yobo'nun Emenike karşısındaki çaresizliği, Stoch ve Dia'nın küçük takımın hızlı kontraatak oyuncuları olduğu, Niang'ın aslında Semih'ten çok da fazlası olmadı gerçeği Büyük? Başkanı çok fazla geriyor olsa gerek. Sol bekte Caner ise ligin o bölgede en iyisi :). Santos ve Christian neydiler ne oldular. Trabzon'da kalede Onur'un milli eldivenleri Volkan'dan alması an meselesi. Hadi Emre ve Alex bi kenera eyvallah. Fnerbahçe mi en iyi kadroya sahip. Hadi be sen de?

Şimdiden şampiyon olamamanın bedelini hakemlere yüklemiş bile.

Allah aşkına siz takdir edin ben mi abartıyorum St.Yıldırım mı??

Hiç yorum yok: