"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

23 Mayıs 2009 Cumartesi

yok artık lebron james


maçın bitimine 1 dakika kalmış.. hidayetin 16 sayısı var.. önce 1 üçlük gönderiyor karşı potaya.. daha sonra maçın bitimine 1 saniye kalada takımını 2 sayı öne geçirecek basketi atıyor.. "yok artık hedo" diyoruz ve maç bitti sanıyoruz.. maçın bitimine kalmış 1 saniye.. onu bıraktım 3lük atacan da girecek.. işte o anda, maç bitti denilen anda, doğa hatası lebron james hepimize "yok artık lebron james" dedirtiyor ve üçlüğü sokuyor.. ve maçı 1 sayı farkla kazanıyorlar..

magic cav s ters gelen bir takım.. neredeyse cavs ın sahasında 2 de 2 yapacaklardı.. normal sezonda da 4 maçın 3 ünü kazanmışlardı zaten.. hakemler yine cleveland formalarını üzerlerine geçirmişler ve cavs ı oyunda tutmaya çalıştılar.. verdikleri hücum fauller ve vermedikleri hücum fauller hep orlando nun aleyhineydi..

ilk maçın benzeri bi ilk yarı.. bi ara skor 43-20 falan.. hedo ve lewis 5 de 0 atmış.. ama yine benzer bi ikinci ayrı.. hedo 21 sayı atıyor.. rshard lewis arka arkaya üçlük bombardımanına tutuyor cavs potasını.. howard biraz isteksizdi ama yine 20 ye yakın ribaund alarak pota altını kararttı..

cavs ise bütün elini kolunu james e bağladığı için o yorulduğunda ve şut sokamadığnda çok zor durumda kalıyorlar.. nitekim son dakikalarda bir hatalı yürüme yaptı bir de blok yedi.. yine de 35 sayıyla bitidi maçı..

tek kelimeyle muhteşem bir maçtı.. belki bu maçı orlando kazansa 4-0 cı cavs ı 4-0 geçecekti kim bilir.. ama maç skoru 96-95.. seri de eşitlik mevcut 1-1.. aynnı lakers denver serisi gibi..

Hiç yorum yok: