"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

15 Mayıs 2009 Cuma

2 paragrafla sarı-lacivert


Aragones yönetiminde geride bıraktığı 50 resmi maçın 26'sını kazanan sarı-lacivertli ekip, 14 mağlubiyet, 10 da beraberlik aldı. Yani %50'lik bir kazanma oranı var dedenin. Belki son 3 maçını da kaybederek bu oranın altına bile inebilir. Ülkemizde zengin kulübüz diye özellikle taraftarı tarafından övünülen bir takımın 3-5 milyon eruocuk için takımı bu hale sokmasına anlam verebilmek gerçekten güç. Guiza'ya 20 milyona yakın para akatabilen bir anlayışın, carlos' a elden 5 milyon imza parası verebilen bir yönetimin, futbolcularla arası bu kadar bozuk olan, 165 lik gökhandan cordoba yaratmaya çalışan bir adamı bu denli elde tutmaya çalışması yanlış.. tabi ki zırt pırt teknik adam değiştirmek kulü açısından huzursuzluk yaratan bir durum ama, rıdvanı 3-5 maçta yollayanbir zihniyetin 5o maç dayanmasını anlayabilmiş değil kimse..

bugün aziz yıldırım kararını açıklayacak.. bana göre başarısız olarak hatırlanıp gitmek istemeyecek ve 1 dönem daha kalacak.. bu sefer bıraktığında kendisi de biliyor ki binlerce kişi onun için yürüyüş yapmayacak.. bu sefer biliyor ki bıraktığında şampiyonun şampiyonluğunu gölgeleyemeyecek..

Hiç yorum yok: