"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

17 Mayıs 2009 Pazar

gülhaneli kartallar

dün mustafa denizli ve beşiktaş jk gülhane askeri tıp akademisindeydi.. benim öğrenciliğim döneminde atmışlardı gülhaneli kartallar ın temellerini.. ee yatılı tıp fakültesi okuyorsunuz etkileşim doğal  haliyle hemen ardından bizler gülhaneli aslanları, fenerliler gülhaneli kanaryalıları kurdu.. her maçtan önce muhteşem ankara manzaralı kır gazinosunda toplanılır ve bir TV odası kapatılarak hep beraber maç izlenirdi.. 

kartalların kurucularından raşit abi şu an mardinde görevli.. yakın olduğumuz için görüştük birkaç kez.. deli dolu fnatikten öte beşiktaşlı.. ama bizler gülhanede birbirimizi bu hallerimizle sevdik.. hiç bir zaman kavga edilmez bütün yenilgiler bir grubun diğer gruba gırgırıyla sonuçlanırdı eminim ki hala aynı.. 

maçlardan önce toplu bilet alma, toplu maça gitme işlemleri ankaradaki maçlar için yapılan kesin ilerdi.. önemli avrupa kupası maçlarına da izin alınarak gidilir marşlarla dönülürdü..

daha önce aziz yıldırım gatada prostat ameliyatı olduğunda gülhaneli kanaryalar onu yalnız bırakmamışlardı.. bu sefer de gülhaneli kartallar çok ama çok önemli bir organizasyona imza atarak beşiktaş spor kulübünü gataya getirmişler.. genç kardeşlerimizi buradan kutluyor ve bu konuya ön-ayak olan komutanlarımızı saygıyla selamlıyorum..

Hiç yorum yok: