"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

14 Mayıs 2009 Perşembe

beşiktaşta yerli ve yabancılar

sivok,tello,delgado,nobre,bobo,holosko,zapo,ernst,cisse.. 9 byabancısı var beşiktaşın
rüştü,gökhan zan, ibrahim üzülmez, toraman, serdar özkan, uğur inceman, ekrem dağ, serdar kurtuluş ve bikaç kişi daha...

şimdi burada anlaşılması zor bi durum var.. beşiktaşın yerlileri ile yabancıları arasında bana göre inanılmaz bir kalite farkı söz konusu.. kanımca milletin beğenmediği cisse (ki son haftalarda gerçekten çok iyi oynuyor, sanki kalmak istiyor artık) uğur inceman dan, zapo da gökhan zan dan iyi.. 6+2 kuralı olmasa çok rahat zan ı kesecektir.. 

şimdi beşiktaşı altyapıdan çıkardığı tek oyuncusu serdar özkan a kısıtlı da olsa süreler verdiği için ya da yerlilerinin gökhan zan? dışında milli olmadığı gerçeği için eleştirmeli miyiz? yoksa bu kadar iyi yabancılar buldukları için takdir mi etmeliyiz..

yine de sentez yapacak olursak bu strateji (ki uzun yıllar tutmamış bi stratejiden bahsediyoruz) bu sezon bir kupa ve yolda olan bir şampiyonluk anlamına geliyor.. tek acabam şu.. 4 ay stopersiz oynayan galatasaray ve arogenesli fener gerçek kimliklerini sahaya yansıtabilselerdi nasıl bir sentez yapardık merak ediyorum..

Hiç yorum yok: