"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

13 Mayıs 2009 Çarşamba

bir sağ bek bir de forvet lazım

bir sağ bek lazım galatasaraya.. en azından uğur uçar toparlanana kadar.. yani genç olmasına gerek yok.. zaten uğur bomba gibi döner o zamana.. servet-bilica ikilisi çok da yakışır birbirlerine.. bilica olmasa da geçen senekiş şampiyon takımın stoperi emre güngör var.. semih ve emre aşık hakkıylayedekler bu bölgeyi.. hakan balta zaten sol bek te ülkenin en iyisi.. arkasında bekleyen genç alparslan'a şans verilmeli, güven kazandırılmalı.. hem ön libero hem sol bek oynadığı maçlarda geleceğe dair ışıklar vermişti.. ilk kocaeli maçındaki performansı hala aklımda mesela.. çalımı, driblingi ve baros a gol pası.. ön libero da ise ayhan - topal ikilisi yetr ki sağlam olsunlar vazgeçilmezler.. solda arda, sağda kewell.. arda sol açıkta oynar gibigörünmesine rağmen son yıllarda gezici bir formata da girdi.. 10 numara boşluğumuzu doldurabilir.. forvette baros ve alınacak bir baros daha.. gelen kalecilerin aykut ve orkundan fazlası olsa gelsişn derim ama morgan da pek bi fark yaratamadı.. yazdıklarımda yanlış var mı ya.. bu kadro bu sene sakatlıktan ve hoca problemlerinden başını kaldırsaydı 20 puan önde turu çoktan atmıştı.. 

takımda istenmeyenler x işaretli olanlar bilindiği üzere.. yani biraz da yedek kulübesine yatırım yapılmalı, yoksa fenerbahçe gibi ilhan parlak larla oynamak zorunda kaldığımızmaçlar olabilir..

ya boşverin genci-yaşlıyı.. kaliteyi getirin ülkeye.. tristan olabilir ne bileyim viduka olabilir.. van nistelrooy, saviola olabilir.. fransa liginden olabilir.. yeter ki getirin.. bakın barosla beraber leblebi gibi nasıl gol atacaklar.. 

Hiç yorum yok: