"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

21 Mayıs 2009 Perşembe

orlando ve lakers 1-0 önde



açıkcası ben cleveland ın orlando yu da 4-0 ile süpüreceğini düşünüyordum.. gerçi doğa hatası lebron james 49 sayı attı yine ama orlando takım olarak gerçekten çok iyiydi.. hidayet 14 asistle kariyer rekorunu kırdı ve double double yaptı.. diğer double-double yapan 30 sayı ve 13 ribaund ile dwight howard oldu.. cleveland ın kendi evinde kaybetmesi ciddi anlamda orlando açısından bir avantaj.. ilk maçtan saha avantajını ele geçirdiler.. ama lebron un doğasında süpriz var.. uzun zamandıre yenilgiyle tanışmamış bir takımın dağılan motivasyonunu bakalım toparlayabilecekler mi?


diğer tarafta ise 2 gün önce oynanan mücadelede lakers evinde denver ı yenertek 1-0 öne geçti.. kobe çok düşük yüzdeyle oynamasına rağmen 40 sayı atarak galibiyetin mimarı oldu.. gasol pota altını hem hücum hem de savunmada iyi kullanarak takımına büyük katkı sağladı..

Hiç yorum yok: