"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

21 Mayıs 2009 Perşembe

3.sınıf bir final


şampiyonlar liginde gruplarını 3.bitiren iki takımın final mücadelesini oyun kurucu brezilyalısından yoksun bremeni genç brezilyalılarıyla yenen shakhtar kazandı.. oyun beklenenden daha zevkli geçti diyebilirim açıkcası.. en azından lucescu 1-0 yaptıktan sonra defans a çekilir diye bekliyorduk.. ama beklenen olmadı.. saldırdıkça saldırdılar.. ama futbol şansı yanlarında değildi.. ancak haklarını uzatmalarda alabildiler.. luce galatasarayla kazndıkları süper kupadan sonra ikinci büyük kupasını, son UEFA kupasını kazanarak tarihe geçti.. belki bir üçüncüsünü ağustos ta barcelona veya manchestar a karşı kazanabilir..

diğer taraftan bremenli futbolcuların sanki ayaklarına pranga takılıymış gibi halleri beni çok şaşırttı. bana göre nizami bir golleri verilmedi ama hakemle de çok oynadılar.. haketmediler.. diego kalsın diye dua eden taraftarlarının sayısı dünden sonra baya bi artmıştır.. en azından show tv nin durmadan zzoomladığı çirkin alman kızı daha fazla ağlamamak için türkiyeye gelmişken 2 rekat namaza bile yatmış olabilir..

4 yorum:

erdersson dedi ki...

shaktar oynadığı oyunla organize ataklarla kupayı hak etti.werder çok şaşırttı beni.almanyanın en golcü ve hucumcu takımından eser yoktu.belkide bunun sebebi diego nun yokluğu ve lucescunun alan daraltan sistemiydi.bir tek o çirkin kız ağladığı için onu zoomladılar galiba.başka ağlayan yoktu:)))dünyanın nedense her yerinde ağlayanlar zoomlanıyor.bununda bir nedeni olsa gerek.

sekobarbital dedi ki...

vallaha keşke daha güzel bir kız ağlasaydı değil mi?

erdersson dedi ki...

haklısın önümüzdeki maçlara bakacağız:)))

sekobarbital dedi ki...

beşiktaşlı hatunlardan ümitliyim :))