"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

11 Mayıs 2009 Pazartesi

ibrahim akın fenerbahçeyle anlaşmış?


özelikle milliyet in transfer haberlerine bayılıyorum.. bu sabah owen ı, schuster i galatasaraya transfer etmişler.. adnan polatın ağzındanmış gibi haber yaparak 11 oyuncu ile yolların ayrılacağını açıklamışlar.. manisa lı ufuk ceylan ı da galatasarayda geleceğin kalecisi olarak transfer edileceğini yazmışlar.. yakında emekli romario yu bile getirecekler galatasaraya.. saviola neymiş schuster gelirse gelmeyecekmiş.. owen newcastle da aldığı haftalık 150 bin poundu istemişmiş.. yaw allah aşkına nerden biliyorsunuz be adam transfer masasındamıydınız, yoksa rüyalarınızı mı paylaşıyorsunuz bizimle.. 

neyse dikkatimi çeken konu yine polat gibi ibrahim akın ile röportaj yapılmış gibi "fenerle anlaştım" haberi.. hiç bi resmi açıklama yok bu arada.. her transfer haberi bizde "acaba mı" olgusu yartır ya işte öyle bişey.. ya gerçek haberse diye okuyoruz.. 2 milyon euro verecekmiş fener akın için belediyeye.. ha şu konuya açıklık getireym.. ibrahim akın ın büyük takımlar adına bir şansı daha olduğunua inanlardanım o ayrı.. ama takım fener olunca 2.burak yılmaz vakası olacakmış gibi geliyor bana.. 

bu arada bu haberlerin hepsi isimsiz.. 

Hiç yorum yok: