"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

23 Temmuz 2010 Cuma

Fenerzinho


Galatasaray'ın mor formalarını, pembe kurusu formalarını eleştirdiğimiz gibi ezeli rakibimizin bu formasını da eleştiricez. Bu forma Alex'e bir jest mi? Bu formanın tasarımında takımda birçok Brezilyalının bulunması etkili oldu mu? Yoksa Vagner Love gibi flaş bir transfer planlanıyor da Brezilya'da forma satışı planlanıyor? Bence bu sorunun cevabı "Hiçbiri" . Armadaki yeşil ise işin sadece bahanesi. Tamamen orjinal bir iş yapıyoruz görünebilme adına sadece Fenerzinho olmuşlar. Çok eleştirdikleri Galatasaray'ın bir projesini alıp kullanmaları Fenerbahçe adına Alex'in deyimi ile ezeli dost ?luğa bir katkı olsa gerek. Galatasaray'ın mor formasından çok daha kötü bir tasarım.

Ha bu arada lacivert ile sarıyı karıştırınca ne renk oluyordu? :)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Yalnız bu forma vatandaşın birinin yaptığı bir tasarım orijinal forma değil. Yeşil forma var evet ama bu kadar kötü olmaz sanırım bildiğin rezalet bu.

Dejan dedi ki...

bariz bir şekilde renkler çevirlmiş zaten.

lions dedi ki...

fenerin alex yalakalığı değil akp yalakalığıdır. tayyip erdoğan yalakalığıdır. bu forma daha cıkmamsıs ken gecen senelerde fenerin kongresinde 4 akp li yonetime girince işte fenerin yeni formaları diye yeşil ve baş örtülü bir forma dolanıyordu forumlarda :)) gleeceği görmüş insanlar. akp forması giyeceğime pembe giyerim daha iyi :))

Adsız dedi ki...

armalarindaki kirmiziyi da yakinda formalarinda gormek istiyoruz..Ki cogu fenerli, armalarindaki kirmizinin varligindan bir haber..