"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

10 Nisan 2009 Cuma

UEFA gecesine şöyle bir bakış..

Bremen 3 - 1Udinese (1 - 0)
önce şampiyonlar ligi gruplarda interiş dize getirip lider olmasını engelleyen ardından UEFA kupasında milan ı eleyen werder bremen italyanlara kabus yaşatmaya devam ediyor.. aceto nun aylardır vurguladığı 2 sene içerisinde alman ligi ilke italyan liginin yer değiştireceği kuramı sağlam bir hipotez gibi kendini hisettirmeye başladı.. di natale nin sakatlığı bu skor için sadece tuz biber oldu.. o olsaydı bile udinese nin şansı olduğunu düşünmeyenlerdenim.. diego ve almeida turu getirecek golleri atmışken 87 de udinese adına F.Quagliarella nın kazandırdığı tek şey umut oldu..


Hamburger 3 - 1 Manchester City (1 - 1)
galatasarayımızı saf dışı bırakan hamburg ilk yarısı 1-1 biten ve henüz 35 saniyede gol yemesine karşın yine toparlanmasını bildi ve bremen gibi 3-1 lik skorla sahadan ayrıldı.. martin jol adına eleştireceğimtek nokta yavaş city defansına karşın guerrero yu yedek başlatmasıydı.. o da bu düşüncemi haklı çıkartırcasına girer girmez golünü yazdı.. turu hamburg geçer..
PSG 0 - 0 Din. Kiev (0 - 0)
forvetleri formda PSG nin sağlam takım kiev e karşı gol atamaması bana sürpriz geldi.. kendi sahasında şampiyonlar liginde rastlantısal porto yenilgisidışında kolay kolay puan vermeyen kiev in bu turu geçeceğini sanıyorum.. bizim kezman 64.dakikada luyindula nın yerine oyjna girdi.. ama her sağlam defanslı takım karşısında olduğu gibi yine varlık gösteremdi..
Shakhtar 2 - 0 Marseille(0-0)
bu aralar türkiye ligine çok ahlar vahlar çektiriyo lucescu.. önce luce-zico eşleşmesinden zaferle ayrıldı.. daha sonra lşuce-gerets düellosundan.. lucescu büyük hoca.. keşke tekrar galatasarayımza gelse.. lucescu yine mütevaziliğini koruyarak deplasmanda işlerinin zor olacağını sölemiş.. barcayı deplasmanda yenen ve UEFA da 3 te 3 yapan shakhtarın çoktan turu geçtiğini bile bile..

Hiç yorum yok: