"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

30 Nisan 2009 Perşembe

demirören - polat yemeği


redman ın isteği ve bana bu haberi yollmasıyla bu yemeğin de bir yorumlama isteği duydum.. malum birkaç gün önce yenen yıldırımların yemeğinin çok da masumane olmadığını düşünenlerdenim.. ki bu konuda diyalogu bile yazmıştım.. yıldırım demirören in bu polatla yemek yeme manevrasının kamuoyunu aldatmaktan başka birşey olmadığı apaçık ortada.. neymiş dostmuşlar.. vallaha onlar dostsa ben yoldan geçen herkesle kankayım.. eminim iki başkanın da ortak bi çıkarı vardır.. hatta demirören açık açık polatta maça belli bi ücret karşılığı maça yatmalarını bile istemiş olabilir birkaç hafta sonrası için.. bu yemekler neden 13.hafta da değilde son beş haftada yeniyor takdir kamuoyunun..

biri kupa peşinde
diğeri ligin
tek anlamadığım galatasaray neyin peşinde.. işin içinde maddiyat olabailir.. neden olmasın.. ya da "bizi yenip sivasa yatarsan hakkımı helal eteme bak adnan" vari cümleler de konuşulmuş olabilir..

Hiç yorum yok: