"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

15 Nisan 2009 Çarşamba

Lugano ve telefonu


Dün aksam 19.55 THY ucagiyla Izmir'den Istanbul Sabiha Gokcen havaalanina dogru hareket ettim. Sans bu ya, 25 C olan koltugumun hemen iki yani 25 E de futbol gundeminin tam ortasinda yer alan Lugano oturuyordu.
Bir yaninda tahminimce esi, diger yaninda da sanirim babasi ya da menejeri vardi. Haberlerden gordugum uzere, gundemden bunalmis ve Izmir'in guzel havasini solumaya ve haci olmaya gelmisti.
Her neyse, ben futbolla ilgili bir seyden bahsetmeyecegim.
Ucaga bindik, herkes cep telefonlarini kapatirken beyfendimiz hala telefonla konusuyordu, tekrar tekrar uyarilara da kulak asmadi, sanirim tam kalkmadan eli kapatma dugmesine gitti, inerken de ayni sey. Bu sefer tekerlerler iner inmez telefonuna sarildi. Hosteslerin uyarilarina da hic kulak asmadi.
Pilot bey de belki GS liydi ve Lugano'nun ucakta oldugu haberini almis olacak, inisi cok sert yapti :D

6 yorum:

bilog dedi ki...

:) Süper olaymış. Çakamadın mı kafayı orda? :)

Adsız dedi ki...

Futbolcu olmus ama adam olamamis!!!

rcuneyt dedi ki...

Hocam ısırsaydin :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
sekobarbital dedi ki...

adsız adı altında bize hakaret eden gerizakalı arkadaşa sesleniyorum.. delikanlı isen rumuz unu yazarsın.. varsa blogun biz de seni ziyaret edelim.. bizi fotosporla karıştırdın galiba..