"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

12 Nisan 2009 Pazar

pinokyo semih


ya semih seni sevmeyen ölsün de (bi galatasaraylı olarak sölüyorum bunu) sana yalan sölemek hiç yakışmıyor.. lan sanki tenhada olmuş olaylar da hikaye anlatıyorsun.. resmen gitmişsin ardayı arka yakasından çekip bi tane indirmişsin.. bi de ayırıyordum diyorsun.. sen yapma.. yapıyosan da kameraların karşısına geçip efendi efendi triplerde "ben büyüğüm özür bekliyorum demeyeceksin"

bu arada son frikik pozisyonunda lugano nun arkadan emre aşık a attığı kafayı TRT 1 çok iyi yakalamış.. ali sami yen e laf edenler önce bunu görsünler.. bir de bişey yokmuş gibi gelip kalk diyor..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadan vurduktan sonra bıde şamar attı arda ya. ardanın suratı kıpkırmızı oldu sonra çıkmış arda ozur dılesın dıyor
adam degılmıs

aethewulf dedi ki...

yahu bu olay olduğunda dakika 90+3. o zamana kadar emre adam biçti, hakem es geçti devam etti. sabri sahanın her yerinde terör estirdi, hakeme küfretti, emrenin boğazını sıktı, üstüne çıktı tek kart yok. gökhan sakatlanmış oyundan çıkmış, sebebi patlayıcı madde, tercümanın kafasına kanyak şişesi atılmış, başı kanıyor, sahadan çıkmış, taraftar sabri emrenin anasını s.k diye bağırıyor, suçlu lugano suçlu semih? 90 dakika olanları saymıyoruz da son 1 dakika mı infial ettiriyor? ne vicdan varmış.

can dedi ki...

Ben yurtdisinda calisan bir Fenerliyim... Bugun bu maci yabanci arkadaslarimla izlemeyi planliyordum... Allah'tan izlememisim... Izleseymisim yerin dibine girer, Turklugumden utanirmisim...Rezilligin biri bin para... 21nci yuzyilin medeni gecinen Turkiye'sinde iki buyuk futbol klubunun oynadigi maca bakin... O statin tavani cokse yuzlerce insan yaralansa yada olse, o zaman ne olacakti?.. Lugano'ya mi, Semih'e mi, Sabri'ye mi kizacaktik?... Bizler topcumuzla, teknik direktorumuzle, yoneticimizle, seyircimizle, hatta bu blogu yazan "bloger"imizla daha medenilesememisiz... Biz hala o ona bunu dedi, su suna sunu yapti, su kamera bunu yakaladinin pesindeyiz... Yurtdisindan bakinca insanimizin ne kadar gergin, sinirli ve dusuncesiz oldugu cok rahat gorulebiliyor... Bu tarz yazilarda bu tur olaylarin yasanmasina canak tutuyor... Tebrik ediyorum... Yazin yaziyi gerin ortami... Devam...