"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

23 Nisan 2009 Perşembe

KIRIN KIRIN ödeyen var..

Göztepelist'te Baki arkadasimiz, bu konuyu dile getirmis, ben de burada yer vermek istedim.
Göztepe, ciktigi her mac sonunda, stadda kirilan koltuklara karsilik olarak her mac 1000 tl ceza ödüyor. Bu olay iyice de otomatige baglandigi icin, yönetim kirilan koltuklarin tam tespitinin saglanmasi icin (ekstra kaziga tedbir) kendi ekiplerini de görevlendirdi.
Nitekim maclara giden arkadaslarimdan ogrendigim uzere, taraftar da daha bilinclenerek, sinirlerine hakim olmayi ogrendi ve bu tip koltuk kirma eylemlerini bir kenara birakmaya basladilar.
Burada yönetimimize yarin oynanacak Izmirspor maci sonrasindan ziyade öncesinde de koltuk tespiti yapilmasi konusunda uyarida bulunmak istiyoruz. Nitekim henuz 3 gün önce Atatürk stadinda oynanan KSK-Manisa macinda kirilan koltuklarin haddi hesabi yoktur, bir kazik da burdan yemeyelim, aman dikkat..

**Foto da tamemen tesaduf,images. google 'da uygun bir fotograf bulmak icin "stad kirik koltuk" yazdim. Karsima ilk cikan foto bu oldu..

Hiç yorum yok: