"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

27 Nisan 2009 Pazartesi

hattrick


ankaraspor tam anlamıyla 8 gün içerisinde hattrick yaptı.. önce feneri yendi, daha sonra kupada beşiktaşı.. son olarak ta galatasarayı ligin dışına itti.. havaya girerse neler yapabileceklerini gösterdiler.. beşiktaşın zor fikstürü ve diğer büyüklerin beşiktaşı şampiyon görmek istememelerini de ortaya koyarsak sivas ipi göğüsleyecektir.. türk futbolu adına hayırlı olsun.. oynadıkları oyunları ne kadar beğenmesem de geçen sene lig ikincisi fenerbahçe ile aynı puanı alan 4.bitiren takımın bu sene de şampiyon olması şans olarak nitelendirilemez.. 

bülent hoca nın baros u oyundan neden aldığını anlayan varsa bir zahmet bana da söylesin.. 89 da golü yedikten sonra tam 3 tane net atağımız oldu.. demek ki takım 1-0 yatmağı düşünmeyip daha fazlasını isteyen bir oyun anlayışıyla oynasaydı farklı galip bile gelebilirdi.. UEFA kupasıyla tatmin olmayacağını düşündüğüm baros ve kewell ın takımdan ayrılacağını düşünüyorum..

1 yorum:

taksim dedi ki...

dikkatimi arkadaki pankart çekti.. Galatasaray taraftarının pankartı durması gerekmez miydi orada ?
GSM nedir ya..