"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

13 Aralık 2009 Pazar

St.Yıldırım 3

Dün maç sonrasında St.Yıldırım'ın demeç verip vermediğini bilmiyorum, daha doğrusu ratlamadım. 90.dakikadaki pozisyonun da gol olup olmadığını net olarak göremedim. Belki de sevgili başkanın susmasının en büyük sebebi de bu pozisyon. Çünkü eminim ki Ankaragücünün attığı 2 .gol için ağlayacaktı. Ama bu son pozisyon Fenerbahçe'nin başına gelseydi l Of of aklıma bile getirmek istemiyorum açıkçası"..

Yani sonuç: Hakemler art niyetli değil sadece insan oldukları için herkes için hata yapıyorlar.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe yönetimi 1 yıl hakemler hakkında konuşmadı bu blog aleminden bir allah'ın kulu da çıkıp bak bunlar doğru yapıyor demedi. Kim nasıl emin olabiliyor Aziz Yıldırım'ın 2. gol için ağlayacağından?

Dün akşam tek başına Ankaragücü'nden daha çok şut çeken, müthiş oynayan gözlerin pasını silen bir Özer Hurmacı vardı kimse konuşmuyor. Varsa yoksa çizgiden çıkan top. Ankaragücü 3 pas arka arkaya yapamamış, maçın hakkı Fenerbahçe'nin, hala o top konuşuluyor. Hakem hataları hep olacak sadece zarar görenler zaman zaman değişecek. Bunu herkes biliyor ama saçma sapan bir bilmemezlikten gelme sözkonusu. Futbol yorumlamak lazım, hakem değil.

sekobarbital dedi ki...

Kasımpaşa maçından sonra belki gol atacaktık maç 2-2 bitecekti diyen fenerbahçe başkanı değil miydi? ki pozisyon bile yoktu bunu dedirtecek. Fenerbahçe 3 pas yapabilmişti sanki. Bu işin dünü bugünü yok kardeş, sonuçta bugun fenerbahçe camiası konuşuyor. Daha önce de konuşmuştu. Sanki sütten çıkmış ak kaşık. Zamanında Nihat özdemir ve Mahmut Uslu hiç susmadı ki konuşsun.
Bu arada Özer Hurmacı'ya şans verilince neler yapabileceğini uzun yıllara Ankara'da yaşamış biri olarak benden daha iyi bilemezsiniz. Ancak işler yolunda gitmediğinde mi bu hakkı elde etmeliydi. Mehmet Topuz saçmasından daha yetenekli iken hem de. Çıkarırsın Alex'i 60-70 de oynatırsın az da olsa. Şuna eminim ki Daum denen adam eleştirilmyeceğini bildiği için Özer i oynattı. Şimdi sana sorum şu Emre döndüğünde Özeroynamaya devam edecek mi? Alex ile öZER yan yana oynamya devam edebilecek mi?
Bu arada öyle b yazmışın ki sanırsın Fenerahçe muhteşem futbol oynadı, hadi be sen de. hem takımım hem de fener yüzünden ligtv üyeliğimi iptal edicem. Haketmişmiş.

Adsız dedi ki...

O "belki gol atacaktık" söylemi kasımpaşa maçıyla ilgili fakat Eskişehirspor maçından hemen sonra söylendi öncelikle bunu düzelteyim.

Ben maçı 90 dakika izledim Ankaragücü 4 kez geldi Fenerbahçe kalesine, 4'ünde de büyük tehlike yarattı. Fenerbahçe ise sayamadım ama eminim 15'ten fazla şut atmıştır. Ayrıca maç boyu Fenerbahçe topa hükmeden taraftı Emre'nin yokluğuna rağmen. Ankaragücü 3 pası arkaya yapamadı ve uhutmayalım maç seyircisizdi. Seyirci olsaydı daha iyi bir fenerbahçe izleyecektik.

Kısacası bu maçı Fenerbahçe'nin haketmediğini söylemek boş atıp dolu tutmaya çalışmaktır. Hakem denilecekse ankaragücü'nün ikinci golü de hakemin bariz bir hatası ile gelmiştir.

Özer'in oynamasını sezon başından beri istiyorum, birçok taraftar istiyor ama bu adamın ayağı kırıldı. Şu an ayağında vida ile oynuyor, dün gece bir iki çalımına, arapasına tavdım fakat o sanki sürekli oynuyormuş gibi bir performans gösterdi. Böyle giderse Daum da Özer'i kesemez.

sekobarbital dedi ki...

yavaş yavaş ortasını bulmaya başladık bence.. neyse adsız kardeş anlaşılan fener seni ilk defa mutlu etmiş anlaşılan ama mutluluğunun asıl sebebi bana özer gibi geldi..