"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

6 Aralık 2009 Pazar

Ispartaspor:0 Torbalıspor:1



Blogların bir amacı da alternatif haber üretmek değil mi? Ulusal medyada yer almayan ya da yer alması imkansız olan özellikle memleketlerimizin takımlarını uzaktan da olsa izlediğim kadarıyla sizlerler paylaşmak beni fazlasıyla mutlu ediyor.

Global aşkımın Galatasaray, lokal aşkımın Göztepe, memleket aşkımın da Torbalıspor olduğunu takip eden arkadaşlar görüyordur.

İşte olardan Torbalı olan bugün deplasmanda Ispartaspor'u son dakikalarda da olsA yenerek hem liderliğini devam ettirdi, em de rakibini yarışın dışına itti. Kaldı 3 hafta. İki maç kendi evimizde.

Yıllar önce üst lige çıkma imkanı olan fakat maddi imkansızlıklar nedeniyle maçlara zevkine çıkmaya başlayan bir jenerasyon var ki bu ekibin golcüsü eniştemdir. Ondan dinlerdik yaşananları ve teşvik primlerini. Neler olurmuş neler. 15-20 yıl öncesinden bahsedyorum. Şimdi aynı takım tekrar potada yakında play-off a çıkacak. Umarım bu sefer olur ve 2.ligde maçlarına gideceğimiz bi takımımız daha olur.

1 yorum:

sananeyav dedi ki...

Bir İzmirli olarak Torbalı'nın çıkmasını çok istiyorum, inşallah menemen ile kalırlar play off'a...