"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

26 Aralık 2009 Cumartesi

Fotolara Dikkat: Cafercan-Özgürcan-Arda

Bu yazımı belki Galatasaraylı birkaç yönetici okur umuduyla yazıyorum. Belki akıllarına gelir diye umutediyorum. Baros-Nonda sakat Kewell ise psödoforvet. Kewell da sakatlansa ya da otoimmun hepatiti sebebiyle kortizon alsa forvette yine Arda'yı mı oynatacağız. Olmaz. Hem takıma hem de Arda'ya ihanet olur vu durum. Bugünlerde Gökhan Ünal'ın Galatasaray sevdası dillerde. Oysa Kayseri'de tam bu transfer olacağı günlerde Gökhan Süleymançıkla kamera karşısına geçip yalanlamıştı bu durumu. Belki yalanlatılmıştı bilemiyorum ama bir sene sonra 5 milyon euroya Trabzon'a gidişi aynı oranda ironiydi benim için. Kayseri'nin kendisine yapılmasını istemidiği bir hareket tarzıyla Troisi'yi alması da. Neyse konumuz bunlar değil.

Gökhan'ın transferi olsun olmasın canım takımımın iki ismi hatırlamasını istiyorum. Özellikle bu yazıyı dünkü Ali Öztürk psotunu okuduktan sonra yazmak aklıma geldi. Cafercan Aksu ve Özgürcan. Tamam oynatmayın ilk 11'de. Kulübe otursunlar. İhtiyaç halinde formaları için savaşacaklarından eminim. Yıllardır tanıdığımız ve potansiyellerine ve yeteneklerine güvendiğimiz isimler. Hakan Şükür'ün Hagi tarafından oyundan alınıp Genç Cafercan'ın oyuna girdiği Malatya maçı hala zihnimde. Üstat Hagi yanılıyor olmaz değil mi. Özgürcan ise geçen sene Sakarya'ya heyecan getiren isimdi. Belki şu anda omlarca gol atıp asist yapamaıyorlar belki ama yanında oynadıkları isimlere bakın, belki de top alamıyor ya da verdikleri paslar gol olmuyor. Bi hatırlatayım dedim. Özellikle Rijkaard ve Neeskens varken di değerlendirme yapsanız fena olmaz değil mi?

Cafercan Aksu: Şu anda 2.lig de Konyaşeker'de oynuyor. Yaşı hala 22. Bu kadar tepetaklak Okan Koç bile gitmemişti. Elinden tutmak gerek bence. 21 maçta 7 golü var.

Özgürcan Özcan: Kayseri günlerinde ilerisi çin umut olmuştu. Henüz 21 yaşında. Sakarya'da 22 maçta 24 gol attı. bu istatistik bile dönmesi için yeterdi. Şuan Rize'de kiralık. 2 golü var.

Hiç yorum yok: