"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

25 Aralık 2009 Cuma

Görünen Köy

Aslında herşey beklenildiği gibi geçekleşiyor. Beşiktaş kaleci peşinde, Önder Turacı transfer listesinde, Galatasaray ise stoper. Dedikodular yarından itibaren başlayacaktır Galatasarayla Önder için. Çok ta umrumda değil açıkçası bu durum. Sürekli verimliliği ve futbolu geriye giden bir isim Önder. Özellikle son milli maçlarda özellikle Bosna maçında zihnimde kapanması çok zor kara delikler yarattı. Emre Güngör'ün kazanılması gerekir diye düşünüyorum hala. Son şampiyonlukta özellikle Song'u kesen ve gönderen isimdi kendisi. İyileşmeden oynamamalıydı. Hata etti. En azından profesyonel yaşamından ödün vermeyen Baros bu konuda oldukça ümit veriyor . Sağlamım demeden dönmeyecek gibi duruyor. Kaelde Aykut ile Ufuk'a biraz daha şans verilmeli. Valdez için Rüştü gibi bi adamı kesen Rijkaard, özellikle Ufuk için Leo Franco'dan vazgeçmeli. Sezon sonu da teşekkür edilip yıllık 2 milyon euronun kasaya kalması sağlanmalı. Yazdıklarımın hiçbiri balon değil şu balonlu günlerde..

3 yorum:

aks111 dedi ki...

Evet özellikle bosna maçı konusunda haklısın katılıyorum ama aykut konusunda bende steaua bükreş maçını hatırlıyorum.Kasaya giricek muhtemel 8 10m euro aykutun hatalarıyla bir hayal kırıklığına dönüşmüştü.Bir diğer şey daha var bu takıma aykuttan sonra kaç tane teknik direktör geldi ve bi türlü aykut o güveni verip kaleyi alamadı.Orkun geldi o geçtiş kaleye Aykut onunda yedeği oldu.Leo franco konusundada haklısın kaleye her gelen top gol oluyor ama öyle ahım şahım hatada yapmıyor anlamak zor gerçekten :).Emre güngör de ne zamandır maç oynamıyor oynasada 15.dakikada çıkan bi adam oldu dönüşü sancılı olucaktır ama bencede güvenilmesi lazım.

sekobarbital dedi ki...

Aykut konusunda aslında hemfikiriz ama üst üste kaç maç oynamışlığı var. 28 yaşına geldi ama ciddi bir maç tecrübesi yok denebilir. Asıl üzerinde durulmasıg gereken isim Ufuk'tur. Trabzn'un Onur a verdiği şansı mutlaka Ufuk a vermeliyiz.

aks111 dedi ki...

Bende Ufuk konusunda senle aynı fikirdeyim bi denemek lazım zaten Leo Franco en fazla 2 yıl durur bence sözleşmesi bitene kadar.Ufukta 25 olur geçer kaleye 10 sene oynar ümidimiz bu.