"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

6 Ağustos 2010 Cuma

Nereye Gidiyoruz



- OFK Belgrad maçı Galatasaray için sadece turu geçme açısından güzeldi. Onun dışında birkaç iyi haber yazabilirim. o kadar. biri lig başlamadan sormalı yönetime, nereye gidiyoruz, neyle gidiyoruz.

- birisi kewell. diğeri de batdal. başka bulamadım. a bi de prekazi. aksanının hoşluğu bi yana yorumları hakkaten dinlenesiydi.

- pino; 2 ayı var, takım arkadaşlarının adını bilmiyor gibi. ama asisti... enfesti.

- orta 3'lü konusu şu an çok önemli bir problem. eğer takım avantajlı skoru ele geçirdiğinde geri gelip topu alıp öne götüren, ikinci topları toplayabilen 1 degil, 2 adam lazım. ledesma ismi geçiyor, gayet iyi olur, gelirse. cana sadece durdurucu, ama sertliği Türkiye liglerinde özellikle kış maçlarında çok işimize yarar, ama yanındaki adamlar da pasör olmayınca o da çok sırıttı.

- serdarda ben bişeyler görüyorum. herkes 2 senedir çok kötü diyo ama bence beşiktaştaki serdar bu diil. arda ortada iken uyumları çok belli.

- aykut dün iyi kurtarışlar yaptı ama birinin ona bu sene as kalecisin demesi lazım ki gerçek aykutu görelim.

- sarp çok istekli aslında ama bu isteği her zaman olumlu sonuç vermiyor. ancak disiplinli bir oyuncu olması takım için önemli. rotasyonda mustafa zihniyetinde oyunculara ihtiyacı var takımın.

- mehmet batdal iceman gibi. ilk kez gülerken gördüm 1-2 saniye o da. maçtan sonra da gol atacağımı biliyordum dedi, demek ki kendisini hakan şükürden ayıran tek özelliği ayağında top tutabilmesi değilmiş.

Hiç yorum yok: