"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

15 Mart 2009 Pazar

yunus sen hakemsen, ben de balinayım

hakem felaketti felaket.. song bire birde maçın başında barosu düşürdü.. kesinlikle kırmızı karttı ama faul bile vermedi hakem.. dönüşünde galatasaray gol yedi.. alanzinho ya faul yapıldı dönüşünde trabzon gol yedi.. faul verdiğine aynı ayarda başka bi harekete vermedi.. kırmızı kart tam tamına komedi.. yaser kollarını açıyor yan hakem dirsek attı diyor.. git allah aşkına.. ardanın dizindeki krampon darbesine bile faul çalamadın.. hele son 15 dakika tamamen trabzona yalakalık yaptınız.. defolun gidin amtör kümeye..

barosun galatasaray için önemini şimdi daha iyi anlıyorum.. füleli oluşu song ve egemeni çok zorladı.. golü usta işiydi aynısını isaac ikinci yarı atamadı.. 4 gün içinde 2 maç yapacaksınız ve ikisinde de eksiklerinizden dolayı savunma anlayışı içerisinde olacaksınız.. ama 2 stoperiniz sakat ve bir diğerini de 5 gün önce satmış olacaksınız.. ama bir artınız var forma ruhu.. galatasaraylılık.. ilk 11 in 9 u türk.. her yerde basan şişirme oynamamaya çalışan ve kontrollü kontraatağa çıkmaya çalışan bir cim bom vardı sahada.. volkan kendini bulmuş hakan balta stoperde sırıtmıyor baarış-arda-ayhan son güçlerine kadar elinden geleni yapıyor.. de sanctis yine güven veriyor nerdeyse hatasız oynuyordu.. 2 golde de yapacağı bişey yoktu..

bi kaç kelam da trabzon seyircisine edelim.. gol atınca "trabzon trabzon" gol yiyince takımna "yuhhh".. tamamen galatasaray tribünlerinin sesi duyuluyordu.. siz hala şampiyonluğa hazır değilsiniz.. hiç bir zaman da olmayacaksınız.. benim için sivasspordan farkınız yok.. ne bi organize atak ne de estantane..

Hiç yorum yok: