"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

1 Kasım 2009 Pazar

Keitasız ve Ayhansız

Baros, Elano, Keita, Ayhan.. Galatasaray'ın bu maç öncesi eksikleri.. Sabri vardı bugün birçok pas hatası yapan, sonra kapmak için deliler gibi bir sağa bir sola koşan.. Enerjisini adam gibi pas atmak için kullansa oynadığı oyundan da zevk alacak, zevk te verecek.. Çünkü ne olursa olsun Türkiye şartlarında hala hareketli topa en iyi orta kesen oyuncuların başında geliyor.. Fakat Uğur oyuna girdiktan sonra sağ açıkta bal yapmayan arı hali onu Galatasaray oyun yapısında en fazla sağ bek yapar.. Barış-Topal-Mustafa Sarp lı ortasaha Sivasspor'a bir tane bile atak yapma şansı vermedi.. Aslında Barış sağ açıkta başladı oyuna ama Rijkaard kısa bi süre sonra onu içe çekerek geçilmesi zor bi set ördü.. Bu sene sarı kırmızılıların oynadığı en zayıf takım görüntüsü 2 senenin başarılı transfer politikasının 1 senede heba edildiğini gösterir gibiydi Sivas cephesinde.. Muhsin Hoca'yı maç sonu demeci için tebrik ediyorum.. Gelecek hafta Fenerbahçe'nin Ankaraspor bay geçişi ve Beşiktaş karşısına diri çıkacak olması Cim Bom açısından bu 3 puanı çok daha anlamlı kılıyor..

8 yorum:

Schumy dedi ki...

Ayhan' ı eksikten bile saymıyorum.

sekobarbital dedi ki...

evet haklısın

sekobarbital dedi ki...

hareketli dinamik ortadahayı elano ile yavaşlatan başlıca faktör ayhan ne yazık ki.. yaşladığı gerçeğini görmek zorundayız..

Schumy dedi ki...

Ayhan' ın oyunu her maçta işe yaramıyor ne yazık ki. Eğer üzerinde baskı uygulanırsa topu çok çabuk kaybedebiliyor. Yani yaşıyla alakası yok bence. Ama oynadığı zaman da eksikliği çok hissediliyor.

Schumy dedi ki...

Anaa bir de Göztepeli çıktın :)

İyi iyi güzel, hem de çok güzel.

sekobarbital dedi ki...

uzmanlık öğrencisi olduğum için ara vermiştim ama VINN aldım ve kaldığım yerden devam ediyorum yazılarıma..

sekobarbital dedi ki...

atam resmin mükemmel.. böyle bişeyi izinsiz paylaştığım için sevineceğini tahmin ediyorum..

Schumy dedi ki...

Olur mu öyle şey kimden neyin izini. Umarım aralıksız devam edersin bundan sonra :)