"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

5 Eylül 2010 Pazar

Haysiyet, Arda, Ali Turan, GS ve Kayseri Beşgeni

Kayseri barındırdığı oyuncular ve teknik ekip sebepli sevdiğim, fakat idari kadro açısından tiksindiğim bir klüp. Galatasaray Avrupa yolu için kendileriden izin istediği bir oyuncuya saygı duyup Valencia'ya yollayabiliyorsa (Topal - Valencia), sen de oyuncun bir üst basamak ile flört halinde olduğunda izin vereceksin. bir bir daha iki. Hem oyuncunun kariyeri, hem senin kasana girecek para, hem oyuncunun alacağı ücretin katlanması bile sende kalmaması için çok ama çok büyük nedenler. Hele oyuncunun sözleşmesinin son yılı ise akıllı olsan yollarsın bedavaya gideceğine en azından kasana para girmiş olur. Saçamasapan kulüp yönetimi bu başka birşey değil. Bahsim Ali Tıran olayı.
Arda Turan olayını yazmaya bile gerek yok. Allah'ın düşük ıq lu Drenthe'si Feyenord'dan Real Madrid'e 14 milyon euro, Mesut Özil sözleşmesinin son senesinde yine Real'e 15 milyon euroya 5milyonluk kontratla gitmesi Arda için yapılmış ya da yapıldığı iddia edilen teklifi çok komik kılıyor. Türkiye'nin en büyük yeteneğinin bu yaşta bu piyasada edeceği para çok daha fazlası. Feyenord'dan sol bek 14 milyona alınabiliyorsa, Galatasaray'dan ortasahanın her yerinde hatta sağ bekte kendini kanıtlamış oyuncusu en az 25 eder. Bu konuda bravo Galatasaray diyorum. Doğru fiyata kadar beklenmeli.

Kayseri dün açıklama yapmış. Bu açıklamayı ben tamamen Bursa kıskançlığı olarak değerlendiriyorum. Üç büyüklere aşık atmalar, saçmasapan demeçler. Kayseri'nin demecini yazıyorum ve sadece Troisi olayını hatırlatıyorum. Yorum sizde.

Açıklamada, “Milli futbolcumuz Arda Turan konusunda Galatasaray Kulübü’nün Atlatico Madrid’e karşı onurlu duruşunu destekliyoruz. Galatasaray Başkanı Sayın Adnan Polat’ın Galatasaray kaptanına etik ve ahlak dışı yapılan teklifi değerlendirme gereği bile duymaması, haysiyetli bir kulübün yapması gereken doğru tavırdır” ifadesi yer aldı.
Kayseri'de satılık konut arayanların ilk adresi

Hiç yorum yok: