"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

23 Eylül 2010 Perşembe

The Asistman


Nuri Şahin yine dün 3 asist yapmış. Takımında ve kiralandığı dönemde Feyenord günlerinde 17 yaşından beri düzenli oynayan, Bundesliga'ya kendini kabul ettirmiş bu genç yeteneği nedense Milli Takıma bir türlü monte edemedik. Bir Hamit ısrarımız var sürdü gidiyor. Hamit düz bir oyuncu, yaratıcılığı zayıf. Kanatta ya da ortasahaya oyunkurucu olmamak şartıyla tabi ki değerlendirilebilir. Demek istediğim Hamit'ten bir Alex yaratma isteği çok ama çok yanlış. Belçika maçında canlı izlediğim Hamit'in oyun kurayım derken kaptırdığı toplarla çok atak yedik. Sadece şut özelliğinden bile banko oynatılabilecek Hamit'e ekstra misyon yüklenmemeli, 10 numaralı forma Keş Tuncay'dan alınıp ülkesini seçen yetenekli "Nuri Şahin'e" teslim edilmeli. Üzerinde durulmalı. Arda, Nuri, Necip, Volkan Şen, Sercan ve yine de Batuhan'lı Milli Takım gelecek 10 seneye damgasını vuracak inanıyorum. Bırakın artık takımında 5-10 dk oynamayan adamları Millli Takıma çağırmayı. Auirelio, Tuncay, Nihat, Selçuk gibi adamlara teşekkür edilip bir an önce yapılanma süreci başlatılmalı. 10 dakika da olsa Belçika maçında şans verilen Selçuk'tan her açıdan üstün bir oyuncudur Nuri Şahin. Bizden ufak bir hatırlatma.

1 yorum:

dr-winner dedi ki...

bence milli takımın out'ları ve in'leri
forvet
out:nihat,halil,tuncay
in:sercan,taner(gurbetçi),kazım(bu adamı kanat oyuncusu yapmaya çalışanların allah belasını verecek bigün)

orta saha:
out:selçuk ş.,ayhan,aurelio
in:NURİ,volkan,ozan,m.topuz,necip,ceyhun,selçuk(ts),gökhan töre(chelsea rezerv takım)

defans:
out:gökhan,sabri,hakan
in:ömer toprak(gurbetçi),ediz(buca),emre güngör,okan alkan(bu herifi 2 yıldır takip ediyorum pafta ve milli takımlarda,tutacak gibi,süper bi çocuk),birde kasap lazım ts'dan egemen yada antepten yalçın gibi:))

kale:
out:onur recep kıvrak(tam bir balon!!!)
in:ufuk(gs'dan)

emre,hamit,servet,volkan,arda,semih,mevlüt zaten devam...
solbekte büyük sıkıntı var,tek umudumuz gurbetçiler bence,yoksa o bölegede caner yada balta bizi çıldırtacak gibi