"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

26 Temmuz 2012 Perşembe

Bloggerdan Twittera


Mustafa Taha: Gol atan kaleye blogu ile takipteydik, Yensen de  Yenilsen de programının en ön sırasında oturan Beşiktaşlı kıvırcık saçlı genç olarak sempatimizi kazandı. Twitter işi kendisini oldukça sarmış olacak ki hem tweet sayısı hem de paylaştığı bilgilerin donanımı mükemmel. Bence sporseverlerin takip etmesi gereken ilk isim.

Çağlar Torun: Salsa Basket'in yerni editörü Torun biraz agresif tavrı ile bence Türk Basketbolunun nabzını çok iyi tutuyor. Salsa Basket'in Türkiye'nin en iyi basketbol sitesinin olmasının yanında biz hala blog tadında takip ediyoruz.

Bülent Timurlenk: Blog dünyasından skıldığını düşündüğüm bir diğer isim. Attığı tweetler heyecanla beklenen isimlerden. Hep vay anasını dedirten çizelgeler paylaşan Ligtv yorumcusu, gazeteci. Acetobaslsamico blogunun yazarı.

Ali Okancı: Pennearabiata blogunun yazarı blog işlerinden sanırım baya bir sıkıldı. Ama paylaştığı tweetlerde blogunda yazdığı yazıların tadını bulamıyorum.Ama yine de sempatik bir dili var.

Kaan Kural: Belki bir blog yazarı değil, Tv yorumcusu ama az ve öz attığı tweetlerle özellikle NBA nabzını iyi tutuyoruz.

İsmail Şenol: Ntvspor'un herşeyden anlayan spikeri. Takip edin derim.

Okay Karacan: Tutkumuz Futbol programı ile hayranlığımı bir kez daha kazanmış olan spor duayeni. Keşke daha fazla tweet atsa dediğim insan.

Ertem Şener ve Ersin Düzen ise tamamen palavra haberlerin yer aldığı kendi sitelerini övmekten başka birşey yapmayan, spor görüşü ve yorumlarını beğenmediğim iki kişi. Takip ediyor muyum evet ama neden ben de bilmiyorum. Bu iki arkadaş gittikleri Tv kanallarının dizilerini övmeseler çok daha mutlu olacağım.

Ben özellikle bu isimleri takip ediyorum ve  ciddi araştırma sonrası verdikleri bilgileri zevkle takip ediyorum.

Hiç yorum yok: