"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

7 Haziran 2011 Salı

Final Serisi ilk 2 maç



- Fenerbahçe Ülker rahat 2 maç kazandı gibi görünse de, Kaya Peker "Bu kadar fark atacağımızı maçtan önce de biliyorduk ama söylemedik" dese de, seri uzadıkça işin renginin değişeceğini ben tahmin ediyorum. Umarım bizim çocuklar da biliyordur.

- Bizim takımın rakip taraftardan etkilenmediğini düşünüyorum. Çünkü Sinan Erdem'de de basketbol izlemeyi bilmeyen bir seyirci topluluğu var, tıpkı tüm ülkede olduğu gibi. Ancak çok saçma hücumları ve göbekten sallama şutları isabete çeviren takım için sevinçten bağırmak ev sahibi oyuncuya pozitif geri dönüş yapıyor. Ukic'in üçlüklerinden biri ya da ikisi girmese çok farklı olurdu maç. Bugün farklı konuşurduk. Ama basketbol böyle.

- İçerideki 2 maç alınsa bile, 5. maç şampiyonluk maçı olacaktır her türlü.

- Oktay Mahmuti'nin maç koptuktan sonra bazı adamlarını dinlendirdiği gerçeği var. Bakalım seri uzadığında bunun karşılığını alabilecek mi takım?

- Topkapı dolmuşlarını özledik. Geliyoruz...

Hiç yorum yok: