"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

24 Mayıs 2011 Salı

Neler Olacak Acaba??


Terim döndü. Kocaman'ın Kocaman sanıldığı bu dönemde kredisi bu kadar çabuk bitmemeliydi, bitmedi. Zor günlerde yeeniden kendisine bel bağlandı. Ama bu kadroda ne bir Alex'i ne de bir Hagi'si var. Sanırım Aysal kaynaklı biraz yüksek transfer bütçemiz olacak.

Kulislerde dolaşan Buffon, Drogba, Batuhan ve Necati isimlerinin doğru isimler olmadığı konuda sanırım herkes hemfikir. Galatasaray'ın paraya gelecek oyunculardan verim alamadığı birçok kez kanıtlandı. İsimleri saymaya bile gerek yok sanırım. Hagi vari üst düzey olup ta üst düzey takımlarda tutunamamış adamlara ihtiyaç var. Yani hala kanıtlayacağı birşeyleri olan.

Sadece 10 numara olarak düşünmemek lazım. Borges'in analizleri muhteşem, kulak verilmeli. Zhirkov mesela, Bosingwa mesela, Aimar olabilir bla bla bla..

Çok renkli geçecek sanırım transfer dönemi ama Terim sayesinde Galatasaray rakipleri ile talip olduğu ortak oyuncuları alma açısından bir adım önde. Selçuk, Culio ve Yekta birlikteliğinin çok can yakacağın düşünüyorum. Solda Arda, sağda Kazım, ve Elmander. Aslında çok da fena değil. Defans blogu rejenere edilmeli bana kalırsa.

Hiç yorum yok: