"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

18 Haziran 2009 Perşembe

Ulusal degil Istanbul Basini...


O ne muhtesem geceydi..Onbinler Konak'tan Uckuyular'a kadar ellerinde mesaleler, Izmir'i cayir cayir yaktilar..Bu cosku Izmir'den parlayan günes, Göztepe'nin aydinligiydi..
Amma velakin, bir avuc fenerlinin bogazda GS bayragi yakmalari haber degeri tasirken, tamamen sivil insiyatifle ve sponsor destegi olmadan, Turkiye'nin ücüncü büyük ve futbolun besigi sehrinde gerceklstirilen bu muhtesem kutlama ulusal basinda yer almiyor..
Apacik ortada ki bu basin ulusal degil dupeduz istanbul'un basini...
Biz ki Goztepe taraftarlari olarak hiç bir zaman övülmek ihtiyacı hissetmedik. Sevincten cok acilari yasadik ve her dususte takimimiza daha cok baglandik.. Yazmazlarsa yazmasinlar.. Cok da fifi, ama istanbul'da olan ufurukten gundemlerle de bizleri oyalamasinlar, bize yeter...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yahu yuh be. sen bile burda yüzde 99 gs yanlı haber yap. arada bir göztepe yazıları koy. sonrada basından şikayetçi ol. senin sanki basından farkın var. şurada bulunan yazıları spor basınında bulmak çok zor değil. sen de farklı değilsin koçum.

demirakis dedi ki...

yazarlara bakarsan, bir tane yazar olmadigini goreceksin, ayni sitede farkli taraftan yazarlar elbet olacaktir..demirakis adina konus istersen..

demirakis dedi ki...

ayrica okudugumuzu bir zahmet anlayalim, ondan sonra yorum yapalim..