"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

22 Haziran 2009 Pazartesi

3 Haftada 3 Kapak


Uzun zamandır yazasım gelmiyor işin doğrusu.. Lig sonlarını sevmem.. Tam Fotospor'a traj arttıracak malzeme deposu gibi oluyor bu aylar.. Zaten uzmanlık eğitimine başlayacağım için uzun bi araya da girecek sevgili blog.. Okuyucu olarak devam edicez blogger camiasında.. Vakit bulursak karalarız bişeyler.. Ee artık İstanbuldayız.. Yakından takip te olacaktır..

Bana göre blog camiası da aynı piyasacı gazeteler gibi özellikle Beşiktaş üzerinden sayfalar doldurdu.. Bu akşam ajanslara düşen haber ise tam Allah'ın hakkı 3'tür dercesine kapak oldu Demirören'e..

1.kapak... Kesinlikle Topuz olayı, ne kadar Topuz o kadar etmese de Aziz olan Demirören olanın şampiyonluk sevincini kursağında bıraktı..

2.kapak... Soper mevkiindeki adamların ikisi Zapo ve Sivok iken Gökhan Zan'ı kadroda tutmaları gerekirdi.. N e kadar çok fazla tuttuğum bi adam olmasa da 8 milyon euroya giden(veya gidecek) Servet'in yerine bedavaya milli bi oyuncu kapatmak başarıdır.. Bana kalırsa çok iyi alınacak bi yabancı oyuncunun partneri Emre Güngör olacaktır ve defans rotasyonu açısından bu sene çok da fazla sıkıntı çekmeyecektir galatasaray.. Emre Aşık, Gökhan Zan, Emre Güngör, Semih ve hatta Hakan Balta ile hele hele Servet gitmez ise sorunsuz bi defans blogu yaratıldı diyebiliriz..

3.kapak... Yusuf Şimşek transferinde BJK sorumluluklarını yerine getirmediği için (Aydın Karabulut gitmemişti hatırlanırsa) Bursaspor'a 1 milyon euro ödemeye mahku edildi federasyon tarafından..

Geçmiş olsun bütün Beşiktaşlı taraftarlara.. Şampiyonluğu doya doya yaşamak varken siz nelerle uğraşıyorsunuz..

Hiç yorum yok: