"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

2 Haziran 2009 Salı

şu eşleşmelere bakın

hedo-odom, nelson(lee)-kobe ve gasol-howard..

Jermain Nelson sağlık kurulunu kafalayabilirse final serisinde yerini alacak.. Bunu önemli kılan ligde lakers karşısında aldıkları 2 de 2 galibiyette Nelson'un 27.5 sayı ortalamasıyla maçların yıldızı olması.. Onun yokluğunda 3 numaradan sık sık Hedo bile gelip oyun kuruyordu.. Böylece top taşıyarak gücünü harcamayacak..


Howard dahil süperstarı olmayan bir takım Orlando.. Kaliteleri birbirine yakın Lewis, Hedo, Nelson.. İçlerinden biri ya da ikisi ortalamalarının üstüne çıktığında Orlando için maç çok kolay bir hale geliyor..


Lakers cephesinde ise 6.adam Odom'un takımına kattıkları ortada.. Gasol hemen hemen her maç double-double yapıyor.. İşte onlar için galibiyetin anahtarı tabi ki Kobe Bryant'ın elinde.. Onun 30 sayı altına düştüğü maçları kazanmakta ciddi problem yaşıyorlar.. Bakalım geçen sene kaybettikleri finali bu sene kazanabilecekler mi?

Bana göre hatta herkese göre finale damgasını vuracak oyuncuların play of boyunca istatistikleri..

Hiç yorum yok: